Select Page

Over het boek

Na jaren van strijd en zelfs uithuisplaatsing, genas God in 2014 beide kinderen van Jeroen en Alma Doorn van autisme. Deze gebeurtenis was zo opmerkelijk, en ze waren er zo van onder de indruk, dat ze dit met de wereld wilden delen. In dit boek getuigen zij over hoe God hen leidde in het proces van genezing. Daarnaast reiken zij belangrijke sleutels aan voor andere gezinnen met autisme, zodat ook zij vrijheid en genezing kunnen vinden. Dit boek is een must- read voor allen die zich uitstrekken naar gezinsherstel.

 

Over de auteurs

Jeroen en Alma zijn actief betrokken bij de kerk House Of Heroes. Ze wonen met hun twee zonen, Casper en Sybrand, in Harderwijk. Naast hun werk voor de kerk en hun eigen stichting, zijn zij verbonden met diverse andere Christelijke bedieningen, in Europa en de Verenigde Staten. Jeroen is daarbij een gevraagd spreker. Voor meer informatie zie: www.godsinheritance.nl

Het is een dapper verhaal en ik ben er zeker van dat je als lezer herkenning zal vinden. Maar belangrijker nog, je wordt meegenomen in de vaak mysterieuze manieren waarop God in levens kan bewegen.

– Paul Manwaring
Bethel Church California

Jeroen en Alma hebben de reus genaamd autisme overwonnen! We kunnen alleen maar juichen met hen voor deze gigantische en ongekende overwinning die velen kracht zal geven om te vechten voor een doorbraak.

– Robin & Bianca van Ommen
YWAM Amsterdam

Het is een levensverhaal waarin veel gouden parels te vinden zijn. God brengt een herstel in dit gezin waarvan mensen zeiden: dit is onmogelijk. Een waar gebeurd verhaal waar veel hoop en liefde vanuit gaat.

– M. van der Steen
House of Heroes Nijkerk

Dit opmerkelijke getuigenis, die je op het punt staat te lezen, is een prachtig voorbeeld van geloof, volharding, moed en aanhoudend gebed, waardoor Gods blauwdruk is ontvangen voor genezing van autisme.

– Graeme & Sabrina Walsh
fmr. Healing Rooms IHOPKC